Home Picture2

12 januari 2021

Corona; nieuws bedrijfsfitness en Fit met Korting


Vragen over je abonnement tijdens de lockdown
De fitnesscentra zijn vanwege Coronamaatregelen gesloten. Onze bedrijfsfitness én Fit met Korting abonnementen alsmede de betaling ervan lopen in deze periode in eerste instantie gewoon door. Juridisch is het niet aan ons als intermediair om een besluit over eventuele compensaties te kunnen nemen. Een sportaanbieder kan zich hierbij beroepen op overmacht en hoeft dus het abonnement niet te bevriezen of op te schorten. Zie hiervoor ook het standpunt van de branche organisatie NL Actief.

Wil je je centrum steunen?
In de vorige lockdown hebben veel sporters gekozen om hun sportcentrum in deze moeilijk tijden te steunen. Wil je dit nu ook? Geef dit dan aan op www.benvitaal.nl/corona-sporter.

Eventuele compensatie
Heb je het zelf ook lastig in de Corona tijd en wil je weten wat de mogelijkheden zijn bij jouw centrum? Als intermediair registreren we van alle sportaanbieders óf en hoe ze gaan compenseren, zodat we dit, indien van toepassing, uiteindelijk ook met de sporters kunnen verrekenen.

Klik HIER om ons door te geven of je gebruik wilt maken van een eventuele compensatie. Zodra de mogelijkheden bij ons bekend zijn zullen we dit verwerken en je hierover informeren.

Opzeggen vanwege de Corona crisis is niet mogelijk.

benVitaal
Australiëlaan 51
6199 AA Maastricht-Airport
T: + 31 (0)43 306 8066
E: fitmetkorting@benvitaal.nl